Comboi de tarongina

art valencià

Comboi va nàixer del desfici i la inquietud d’una mateixa, en haver-hi començat a escoltar-se. Des d’eixe moment, es converteix en la via des d’on canalitzar les pròpies emocions. Podria definir-lo com al projecte, com al temps i la dedicació on he tingut la sort de poder-ne unir molts aspectes essencials de ma vida.

 

Treball artesanal

Cada producte naix de les dos mans que el pinten. Amb els cinc sentits, d'humana a humana, Comboi pretén ajudar-te a connectar amb el teu entorn, eixe lloc que necessita de la nostra atenció. Una atenció que no ens donen els aparells.

L'Art

L'art i la vida són complementaris i inabastables. L'art naix en nosaltres, i per nosaltres mentre vivim. Aquest ens ajuda a entendre qui som i què fem al món. Ens entenem quan ens escoltem a nosaltres mateixos i quan deixem que els altres, amb les seues vivències, entren a la nostra vida. "La vida, en l'art; i l'art, en vida.

Armonia i equilibri

El nostre futur depén de l'actitud amb què tractem la resta i la mare Natura. Així, Comboi treballa per a trobar el punt entre allò que volem, allò que nessitem, la nostra gent i l'entorn en què vivim.
Per això, treballa amb roba de segona mà.

moda-pintura

Són dos manifestacions artístiques. I llavors, per què no unir-les? Tant la roba com la pintura ens defineixen. Ambdues són maneres d'entendre el món.
L'estil ens ajuda a reafirmar qui som i com vivim. I Comboi uneix l'estil de vida dels artistes a la nostra quotidianitat.

“Perquè al remat, la felicitat és només que percepció”

Pablo d’Ors

Pense que és la sensibilitat el motor que meneja tot açò. I, com tot en esta vida s’ha de treballar. 

O BÉ SI PINTE, O BÉ SI ESCRIC EL TEMPS DEDICAT ES CONVERTEIX EN LA VIA DES D’ON PUC CUIDAR AQUESTA SENSACIÓ.

I EL FRUIT QUE REP ÉS L’EQUILIBRI, LA MILLORA ENTRE LA MENT I EL COS.

Contacta per mitjà de la web: