Condicions de Compra - comboi de tarongina

1. Introducció

El present document conté les Condicions que regulen l’ús d’aquest lloc web i les condicions de compra. Preguem que lliges atentament les presents Condicions i la nostra Declaració de Privacitat abans de realitzar una comanda. A l’utilitzar aquest lloc web o al fer-hi una comanda a través del mateix, acceptes les Condicions i la nostra Política de Privacitat, si no estàs d’acord, no has de fer cap comanda.

Si tens alguna pregunta relacionada amb les Condicions de compra o la Política de privacitat pots posar-te en contacte amb COMBOI DE TARONGINA a traves de: comboidetarongina@gmail.com.

2. Ús del lloc web

Les presents Condicions són les úniques condicions aplicables a l’ús d’aquest lloc web i substitueixen qualsevol altra. Declares que, al fer-hi la teva comanda, has llegit i acceptes sense cap reserva les presents Condicions.

3. A el fer ús d’aquest lloc web acceptes que:

Només podràs fer ús de el lloc web per realitzar consultes o comandes legalment vàlides.
No podràs realitzar cap comanda especulativa, falsa o fraudulenta.
També t’obligues a facilitar de manera certa la teua adreça de correu electrònic, adreça postal i / o altres dades de contacte i consents que COMBOI DE TARONGINA puga fer ús d’aquesta informació per posar-se amb contacte amb tu si cal. Per la nostra banda, i atenent a la llei vigent mai revelarem les teues dades personals a tercers, només rebràs si es dona el cas, la nostra Newsletter, on sempre podràs donar-te de baixa fàcilment sol·licitant-ho a través del formulari de contacte. Si no estàs subscrit a la Newsletter, la informació que ens subministres en la teua comanda únicament serà utilitzada per a la finalitat de gestió de la teua comanda.
Si no ens facilites tota la informació que és necessita, no es podrà cursar la teua comanda.
Si fas una comanda a través d’aquest lloc web, garanteixes que eres major de 18 anys i que tens capacitat legal.

3.1. Disponibilitat del servei i enviaments

Els articles que s’ofereixen a través d’aquest lloc web estan disponibles a Espanya, Portugal i la resta dels països de la Comunitat Econòmica Europea (excepte: Xipre, Grècia i Malta).

Hi ha dues opcions d’enviament: enviament estàndard a domicili o enviament per recollir en el domicili de COMBOI DE TARONGINA.

No es fan enviaments a Apartats Postals, per això cal que ens detalles l’adreça exacta de lliurament. Per evitar problemes en el cas que no es trobares al teu domicili en el moment del lliurament no oblides indicar un telèfon de contacte.

4. Com es formalitza la venda

No hi ha d’haver cap contracte de venda en relació amb cap producte fins que la teva comanda haja estat expressament acceptada per nosaltres. Si la teua comanda no és acceptada, l’import de la mateixa et serà reintegrat en la seua totalitat.

Un cop realitzada una comanda, rebràs un correu electrònic confirmant-te que s’ha rebut la teua sol·licitud. Tingues en compte que això no vol dir que la teua comanda haja estat acceptada. Totes les comandes estan subjectes a l’acceptació de COMBOI DE TARONGINA. Només s’acceptarà la compra quan se t’envie la confirmació d’enviament i aquesta es referirà exclusivament i únicament aquells productes indicats en la confirmació d’enviament. COMBOI DE TARONGINA no està obligat a subministrar cap altre producte.

5. Disponibilitat dels productes

Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. Si es produeixen dificultats quant al seu subministrament o estoc, COMBOI DE TARONGINA pot oferir-te productes substitutius d’igual o diferent preu, però si no vols el canvi, et tornarem qualsevol quantitat que pogueres haver abonat.

Reservat el dret de retirar qualsevol producte d’aquest lloc web en qualsevol moment.

No s’accepta cap responsabilitat sobre el fet de traure o modificar qualsevol producte o contingut de la pàgina web.

6. Lliurament

6.1. Temps de lliurament

Els enviaments són gestionats a través de la companyia CORREUS exprés, SEUR, MRW, UPS, TNT, Envialia, GLS, Zeleris, Tourline Express, Mondial Relay, Keavo, Cacesa, Starpack, CTT Express o ASM. Els terminis de lliurament varien en funció de la destinació de l’enviament.

A Espanya i Portugal els enviaments estàndard triguen entre 48 i 72 hores laborables (de dilluns a divendres no festius). Per enviaments a altres països de la Comunitat Europea entre 5 i 7 dies laborables. I fora de la Comunitat Europea entre 15 i 20 dies laborables.

En el cas de les comandes amb recollida al domicili de COMBOI, el termini de lliurament es de 48 hores laborables o un termini acordat amb l’Usuari demandant del tràmit.

Per a calcular el temps de lliurament dels nostres enviaments has de tenir en compte que les comandes realitzades a partir de les 14: 00h començaran a preparar-se a l’endemà. Les comandes realitzades el divendres a partir de les 14: 00h, dissabte o diumenge es preparen i sortiran el dilluns.

En períodes especials, promocions o rebaixes, excepcionalment, els temps de lliurament poden veure afectats.

Les comandes es preparen i s’envien des del domicili de COMBOI DE TARONGINA a Almussafes (València), per la qual cosa els festius de la localitat afectaran en els terminis de lliurament.

El termini de lliurament s’ampliarà si realitzes la comanda en una de les següents dates (any 2019): 1 i 6 de gener, 15 a el 19 de març, 1 de maig, 10 i 24 de juny, 15 d’agost, 11 i 24 de setembre, 1 de novembre i 6, 25 i 26 de desembre.

En el cas que, per un cas excepcional, no es dispose d’algun producte de la comanda COMBOI DE TARONGINA t’informarà d’aquesta situació i et tornarà la part proporcional de la mateixa.

6.2. Lliurament AL DOMICILI/BOTIGA DE COMBOI

Per a recollir la teua comanda, hauràs de presentar la confirmació de la comanda amb la referència i el DNI (el nom de l’DNI ha de ser el mateix que apareix a la comanda). És imprescindible presentar la referència de la comanda, ja que no es lliurarà cap comanda sense la referència.

En el cas que una altra persona vaja a buscar la comanda, haurà de presentar el correu electrònic de confirmació i una autorització signada. Aquesta autorització ha de contenir el nom i DNI de les dues persones, i la signatura de la persona compradora. No es podrà lliurar cap comanda sense algun d’aquests requisits.

Hi ha un termini màxim de 21 dies per anar a recollir la comanda al domicili de COMBOI després d’haver-hi acordat la tramessa i haver-se posposat. Si complert el termini no has passat a recollir la comanda, es retornarà automàticament a l’estoc web i es procedirà a realitzar el reemborsament.

Cal fer cua a la caixa per recollir la seva comanda.

6.3. Cost de l’enviament

Els costos d’enviament varien en funció de el lloc de lliurament, per a les diferents zones i són automàticament en funció de l’volum i el pes. Pots veure els costos d’enviament un cop hagis triat els teus productes clickant al carret de la compra i triant la zona d’enviament. En el cas dels enviaments a botiga, el cost de l’enviament és gratuït.

Recorda que no es fan enviaments a Apartats Postals, per això cal que ens detalls l’adreça exacta de lliurament.

Per evitar problemes en el cas que no et trobaràs en el domicili en el moment del lliurament agrairíem que ens facilitaràs un telèfon de contacte en el qual poder localitzar-te.

7. Preu i pagament

El preu dels productes serà el que s’estipule en cada moment al nostre lloc web, excepte en cas d’error manifest. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren a la pàgina són correctes, poden produir-se errors. Si es descobreix un error en el preu dels productes que has encarregat, COMBOI DE TARONGINA t’informarà al més aviat possible i et donarà l’opció de reconfirmar la teua comanda a el preu correcte o bé anul·lar-lo. Si COMBOI DE TARONGINA no aconsegueix posar-se amb contacte amb tu, la comanda es considerarà cancel·lada i es reemborsaran íntegrament les quantitats que hagueren estat abonades.

Els preus de la pàgina web inclouen els impostos corresponents, però exclouen les despeses d’enviament.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però no afectaran les comandes a les quals ja s’hagen enviat una confirmació d’enviament.

A el fer un pagament amb targeta confirmes que és de la teua propietat.

Les targetes de “pagament” estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora de les mateixes, però si l’entitat no autoritzés el pagament, COMBOI DE TARONGINA no es fa responsable per cap retard o falta de lliurament i no podrà formalitzar la venda.

8. Canvis i devolucions

8.1 Canvis

Els productes que exposa COMBOI DE TARONGINA es troben exposats al detall. En ells es marquen les mesures i els aspectes clau per poder considerar que l’Usuari en fer-hi la tramesa de la comanda és conscient i responsable de la seua decisió. En ser-hi productes de segona mà COMBOI DE TARONGINA no es fa responsable de posteriors demandes de devolucions. Cada producte és unic i no hi ha variabilitat de talla més que l’exposada.

No obstat això, COMBOI DE TARONGINA respon a qualsevol dubte i necessitat de repàs de la pintada de manera remunerada si en un futur després de la comanda es necessitara per part de l’Usuari. Aquesta activitat es portarà a terme per mitjà del correu de COMBOI DE TARONGINA, comboidetarongina@gmai.com, amb assumpte “Repàs producte” i amb les dades personals oferides quan la comanda feta per l’Usuari, així com del nom/denominació del producte en qüestió.

8.2. devolucions

Igual que ocorre en els canvis, COMBOI DE TAROGINA aplica la mateixa normativa per a les devolucions. No accepta aquest tipusde tràmit. Comsulta en l’apartat anterioir el procediment de repàs i dubte posterior a la comanda.

9. Exoneració de responsabilitat

La  responsabilitat en relació amb qualsevol producte adquirit a aquest lloc web estarà limitada estrictament a el preu de compra d’aquest producte.

A causa de la naturalesa oberta d’aquest lloc web i a la possibilitat que es produïsquen errors en l’emmagatzematge i transmissió d’informació digital, no es garanteix la precisió i seguretat de la informació transmesa o obtinguda per mitjà d’aquesta pàgina web llevat que s’estableix expressament el contrari en la mateixa.

10. propietat intel·lectual

Reconeix i consenteix que tot copyright, marca registrada i altres drets de propietat intel·lectual sobre els materials o continguts que s’aporten com a part de la pàgina web corresponen en tot moment a COMBOI DE TARONGINA.

11. Comunicacions per escrit

A l’utilitzar aquest lloc web, acceptes que la major part de les comunicacions amb COMBOI DE TARONGINA siguen electròniques. Les notificacions que envies hauran d’enviar-se preferiblement a través del formulari de contacte/correu: comboidetarongina@gmai.com.

S’entendrà que les notificacions han estat rebudes 24 hores després d’haver-se enviat un correu electrònic. Si creus no haver-les rebut posa’t en contacte amb COMBOI DE TARONGINA a través del formulari de contacte/correu: comboidetarongina@gmai.com.

12. divisibilitat

Si alguna de les presents condicions o alguna disposició foren considerades invàlides, il·legals o inexecutables en alguna mesura per l’autoritat competent, se separaran de la resta de condicions i disposicions que seguiran sent vàlides en la mesura que així ho permeta la llei.

13. El dret DE COMBOI DE TARONGINA a modificar aquestes condicions

COMBOI DE TARONGINA té dret de revisar i modificar les presents Condicions en qualsevol moment. Estaràs subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en què faces cada comanda, llevat que per llei o decisió d’organismes governamentals COMBOI DE TARONGINA haja de fer canvis en aquestes polítiques, Condicions o Declaració de privadesa, en el cas, els possibles canvis afectaran també a les comandes que hagueres fet prèviament.

14. Legislació aplicable i jurisdicció

Les vendes de productes a través d’aquest lloc web es regiran per la legislació espanyola. Com a consumidor, res en la present clàusula afecta els drets que com a tal li reconeix la legislació vigent.