Termes i condicions

Benvingut a COMBOI DE TARONGINA!

Aquests termes i condicions descriuen les regles i regulacions per a l’ús del lloc web de Comboi de Tarongina, ubicat a www.comboidetarongina.com

En accedir a aquest lloc web, assumim que acceptes aquests termes i condicions. No continueu usant COMBOI DE TAROGINA si no estàs d’acord amb tots els termes i condicions establerts en aquesta pàgina.

1. Llicència:

Tret que s’indique el contrari, Comboi de Tarongina ii/o els seus llicenciats tenen els drets de propietat intel·lectual de tot el material a Comboi de Tarongina. Tots els drets de propietat intel·lectual són reservats. Podeu accedir des de Comboi de Tarongina per al vostre ús personal subjecte a les restriccions establertes en aquests termes i condicions.

No s’hauria de:

·Vendre, llogar o subllicenciar material de Comboi de Tarongina

·Reproduir, duplicar o copiar material de Comboi de Tarongina

·Copiar o tornar a publicar material de Comboi de Tarongina

·Redistribuir contingut de Comboi de Tarongina

·Aquest acord començarà la data present.

Algunes parts d’aquest lloc web ofereixen als usuaris l’oportunitat de publicar i intercanviar opinions i informació a determinades àrees. Comboi de Tarongina no filtra, edita, publica ni revisa els comentaris abans de la seua presència al lloc web. Els comentaris no reflecteixen els punts de vista ni les opinions de Comboi de Tarongina, els seus agents i/o afiliats. Els comentaris reflecteixen els punts de vista i les opinions de la persona que publica. En la mesura que ho permeten les lleis aplicables, Comboi de Tarongina no serà responsable dels comentaris ni de cap responsabilitat, danys o despeses causades o patits com a resultat de qualsevol ús o publicació o aparença de comentaris en aquest lloc web.

Comboi de Tarongina es reserva el dret de monitoritzar tots els comentaris i eliminar els que es puguen considerar inadequats, ofensius o que incomplisquen aquests Termes i Condicions.

Garanteixes i declares que:

·Tens dret a publicar comentaris al nostre lloc web i tens totes les llicències i consentiments necessaris per fer-ho.

·Els comentaris no envaeixen cap dret de propietat intel·lectual, inclosos, entre d’altres, els drets d’autor, les patents o les marques comercials de tercers.

·Els comentaris no contenen cap material difamatori, ofensiu, indecent o il·legal d’una altra manera, que siga una invasió de la privadesa.

·Els comentaris no es faran servir per sol·licitar o promoure negocis o activitats comercials personalitzades o presents o activitats il·legals.

·Per la present, atorgues a Comboi de Tarongina una llicència no exclusiva per a usar, reproduir, editar i autoritzar altres a usar, reproduir i editar qualsevol dels teus comentaris en totes i cadascuna de les formes, formats o mitjans.

2. Hipervincles al nostre contingut:

Les següents organitzacions poden vincular-se al nostre lloc web sense aprovació prèvia per escrit:

·Agències governamentals

·Motors de cerca

·Organitzacions de notícies

·Els distribuïdors de directoris en línia poden vincular-se al nostre lloc web de la mateixa manera que fan hipervincles als llocs web d’altres empreses que figuren a la llista

·Empreses acreditades en tot el sistema, excepte que sol·licit3n organitzacions sense ànim de lucre, centres comercials de caritat i grups de recaptació de fons de caritat que no poden fer hipervincles al nostre lloc web.

·Aquestes organitzacions poden enllaçar a la nostra pàgina d’inici, publicacions o altra informació del lloc sempre que l’enllaç: 

a) No siga enganyós de cap manera

b) No implique falsament patrocini, suport o aprovació de la part vinculant i els seus productes i/o serveis

c) Encaixa en el context del lloc de la part vinculant.

Podem considerar i aprovar altres sol·licituds d’enllaços dels tipus d’organitzacions següents:

·Fonts d’informació de consumidors i/o empreses conegudes comunament

·Llocs de la comunitat 

·Associacions o altres grups que representen organitzacions benèfiques

·Distribuïdors de directoris en línia

·Portals d’Internet

·Firmes de comptabilitat, dret i consultoria

·Institucions educatives i associacions comercials

Aprovarem les sol·licituds d’enllaç d’aquestes organitzacions si: 

a) L’enllaç no ens faria veure desfavorablement nosaltres mateixos ni les nostres empreses acreditades

b) L’organització no té registres negatius amb nosaltres

c) El benefici per a nosaltres de la visibilitat de l’hiperenllaç compensa l’absència de Comboi de Tarongina

d) L’enllaç és en el context d’informació general de recursos.

Aquestes organitzacions poden enllaçar a la nostra pàgina inicial sempre que l’enllaç

a) No siga enganyós de cap manera

b) No implique falsament patrocini, suport o aprovació de la part vinculant i els seus productes o serveis

c) Encaixa en el context del lloc de la part vinculant.

Si eres una de les organitzacions enumerades al paràgraf 2 i estàs interessada a vincular-te al nostre lloc web, ens has d’informar enviant un correu electrònic a info@comboidetarongina.com. Inclou el teu nom, el nom de la teua organització, la informació de contacte, així com la URL del teu lloc, una llista de les URL des de les quals tens la intenció de vincular al nostre lloc web i una llista de les URL del nostre lloc a les que t’agradaria accedir-hi. Espera 2-3 setmanes per rebre una resposta.

Les organitzacions aprovades poden fer hipervincles al nostre lloc web de la següent manera:

·Mitjançant l’ús del nostre nom corporatiu

·Mitjançant l’ús del localitzador uniforme de recursos a què s’està vinculant

·Usar qualsevol altra descripció del nostre lloc web al qual està vinculat que tinga sentit dins del context i format del contingut al lloc de la part vinculant

No es permetrà l’ús del logotip de Comboi de Tarongina o cap altre material gràfic per vincular sense un acord de llicència de marca comercial.

3. Responsabilitat del contingut

No serem responsables de cap contingut que aparegui al vostre lloc web. Acceptes protegir-nos i defensar-nos contra totes les reclamacions que es presenten al teu lloc web. Cap enllaç ha d’aparèixer en cap lloc web que puga interpretar-se com a difamatori, obscé o criminal, o que infringeixi, altrament viole o defense la infracció o una altra violació dels drets de tercers.

4. Reserva de drets:

Ens reservem el dret de sol·licitar que elimines tots els enllaços o qualsevol enllaç en particular al nostre lloc web. Aproves eliminar immediatament tots els enllaços al nostre lloc web quan se sol·licite. També ens reservem el dret de modificar aquests termes i condicions i la vostra política d’enllaços en qualsevol moment. En vincular contínuament al nostre lloc web, acceptes estar vinculat i seguir aquests termes i condicions de vinculació.

5. Eliminació d’enllaços del nostre lloc web:

Si trobes algun enllaç al nostre lloc que siga ofensiu per qualsevol motiu, ens pots contactar i informar-nos en qualsevol moment. Considerarem les sol·licituds per eliminar enllaços, però no estem obligats a fer-ho ni respondre directament.

No ens assegurem que la informació d’aquest lloc web siga correcta. No garantim la seua integritat o precisió, ni prometem assegurar-nos que el lloc web romanga disponible o que el material al lloc es mantinga actualitzat.

6. Exempció de responsabilitat:

En la mesura màxima permesa per la llei aplicable, excloem totes les representacions, garanties i condicions relacionades amb el nostre lloc web i l’ús d’aquest. Res en aquest descàrrec de responsabilitat:

·Limitarà o exclourà la nostra responsabilitat o la teua per mort o lesions personals

·Limitarà o exclourà la nostra responsabilitat o la teua per frau o tergiversació fraudulenta

·Limitarà qualsevol de les nostres responsabilitats o les teues de qualsevol manera que no estiga permesa per la llei aplicable

·Exclourà qualsevol de les nostres responsabilitats o les teues que no puguen estar excloses segons la llei aplicable

·Les limitacions i les prohibicions de responsabilitat establertes en aquesta secció i en altres parts d’aquest descàrrec de responsabilitat:

a) estan subjectes al paràgraf anterior

b) regirà totes les responsabilitats que sorgisquen en virtut de l’exempció de responsabilitat, incloses les responsabilitats que sorgisquen  al contracte, en greuge i per incompliment de l’obligació legal

Sempre que el lloc web i la informació i els serveis al lloc es proporcionen de forma gratuïta, no serem responsables de cap pèrdua o dany de qualsevol naturalesa.